Wie ben ik?

 

Ik ben Blanche, een vrouw van 46 jaar en moeder van 3 kinderen.

Mijn leven ging niet over rozen. Ik heb een traumatische jeugd gehad waarin ik vooral heb geleerd dat ik goed voor mezelf moest zorgen en voor mezelf moest gaan staan omdat er niemand anders was die dat voor mij kon doen. Via verschillende verhuizingen, wonen in pleeggezinnen en op mijn 17e op kamers kwam mijn leven tijdens mijn studie in een rustiger vaarwater.

Na mijn studie ben ik in de uitzendbranche gaan werken omdat de dynamiek me aansprak. Via een baan als intercedent werd ik daar trainer en ontdekte ik dat ik het een uitdaging vind om mensen iets te leren. Helaas verloor ik mijn baan door reorganisatie en raakte ik burnout. Ik voelde dat het te maken had met mijn onverwerkte verleden, niet voelen en altijd maar over mijn grenzen gaan en niet helemaal doen wat mijn hart me ingaf. Op basis daarvan besloot ik schoonheidsspecialiste te worden en leerde ik wat voor genot het is om via massage aangeraakt te worden en mensen liefdevol aan te raken.

Ook kwam ik via een docente met een spirituele opleiding in aanraking waar ik erg veel interesse in heb ontwikkeld en heb geleerd dat er voor mij meer is tussen hemel en aarde. Ondertussen ben ik moeder geworden en dat was een intensieve leerschool omdat ik veel gespiegeld kreeg van mijn kids en volop aan de slag ben gegaan met in het reine komen met mijn eigen opvoeding. Intussen heb ik daar veel rust en balans in gevonden.

Mijn relatie met mijn man die ik vanaf mijn 15e ken is in de basis altijd heel sterk geweest, maar heeft door al mijn persoonlijke lessen ook de nodige ups en downs gekend. Ook daar is gelukkig rust en balans maar dat betekent net als de opvoeding van kinderen een continue beweging.

Na ervaring in de schoonheidsbranche als werknemer, trainer en als eigenaresse van mijn eigen praktijk kwam ik erachter dat ik meer wil op het gebied van mensen helpen met hun levensvragen. Na 15 jaar zelf intensief aan mijn eigen blokkades te hebben gewerkt via tal van opleidingen en cursussen, coaching en boeken, voel ik dat ik hier klaar voor ben.

Daarom ben ik in juni 2018 gestart met een nieuwe weg: van schoonheidssalon naar praktijk voor innerlijke kracht en schoonheid. Ik wil hierin vrouwen helpen weer contact te maken met hun eigen vrouwelijkheid op een zachte en liefdevolle manier.