Healing

 

Licht(er) in je leven

 

Heb je het gevoel dat je alles hebt in je leven, maar voel je je niet echt gelukkig?

Ben je vaak geïrriteerd, onrustig en moe?

Kun je moeilijk ontspannen?

Ben je de verbinding met jezelf kwijt?

Je doet alles voor anderen, maar vergeet jezelf: je herkent het misschien wel dat je al lange tijd veel te veel hooi op je vork neemt, maar weet je niet hoe je dit kunt veranderen.

Het is ook logisch dat je gedrag zo is, want het heeft jou iets gebracht. Namelijk een overlevingsstrategie. Er zitten overtuigingen en patronen onder die je hebt verzameld sinds je geboorte en je jeugd, door alles wat je hebt meegemaakt.

Waarschijnlijk ben je heel hard aan het werk omdat je diep van binnen de overtuiging hebt dat je niet goed genoeg bent.

 

Doordat je zolang voor anderen hebt geleefd, weet je eigenlijk niet goed meer wat je zelf wil. Wat de buitenwereld ziet is iemand die alles goed voor elkaar heeft, bijvoorbeeld een fijne baan, een geolied gezin en huishouding, maar van binnen voel je je leeg.

 

Heb je een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt?

Als je net een scheiding achter de rug hebt of een overlijden of een ernstige ziekte of een moeilijke situatie op het werk of een toxische relatie of een familieruzie, wat het ook is...

Het resultaat is dat het veel impact op jou heeft gehad en je gaat er aan onderdoor. Misschien ben je hier heel emotioneel door: vaak huilerig, heb je een kort lontje of ben je bang en kan je niet goed slapen.

 

Misschien kan je het rijtje nog wel aanvullen met andere klachten of dingetjes waar je last van hebt zonder direct aanwijsbare reden.

 

Wat mooi is om te weten is, dat jij misschien alle ingrijpende gebeurtenissen niet zo goed kan herinneren maar je lichaam wel. Je lichaam heeft namelijk een celgeheugen, wat betekent dat alle gevoelens die je in de loop van je leven hebt gevoeld opgeslagen zijn in je cellen. Dat maakt dat je lichaam altijd meteen op een bepaalde manier reageert. Door een goed contact met je lichaam en te begrijpen wat de signalen zijn, kun je een leven creeëren wat jij diep van binnen bedoelt! 

 

Ik kan je ermee helpen!

Ik help je zicht te krijgen op je beperkende gevoelens en gedachtepatronen over jezelf die jouw gedrag in stand houden. Ik help je om weer rust te vinden in jezelf en in wat jij echt bedoelt. Zodat je het gevoel weer terug krijgt zelf aan het roer van je leven te staan in plaats van je te laten leiden door verwachtingen van anderen.

 


  De behandeling
  totale behandeling: 90 minuten

  * jij praat, ik luister en voel
  * we mediteren samen om je lijf (weer) te voelen

  * we maken contact met wat er diep van binnen in jou leeft, de ongeziene laag

  * Ik geef je feedback


  Na de behandeling voel jij je:
  * lichter in jezelf
  * ontspannen
  * positief en in staat te relativeren

  * weer in contact met jezelf

   

  Prijs € 112,50