Coaching en reading

Wees welkom om te vertellen wat je op je hart hebt!

 

Al een heel aantal jaren merk ik dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen en makkelijk veel tegen mij vertellen over hun leven. Ik ben ook echt in mensen geïnteresseerd en luister daarom graag naar wat hen beweegt. Ik luister zonder oordeel. Door mijn grote levenservaring vind ik niks gek.

 

Ik luister naar jou. Je mag me vertellen wat jij wilt. Ik koppel je echter wel terug wat ik hoor en hoe ik ernaar kijk. Ik spiegel jou. Daarvoor maak ik gebruik van mijn gaven van helder horen, helder weten, helder voelen en helder zien.

Het doel is  dat jij zelf hoort en voelt hoe jij de situatie ervaart, zodat je leert vertrouwen op jezelf en jouw eigen oplossing. Niemand kan jouw leven leiden, dat kun jij alleen maar zelf. Je staat zelf aan het roer en hebt verantwoordelijkheid voor al jouw keuzes.

 

Om een bevestiging te krijgen van je eigen gevoel en te weten waar jij staat in jouw proces, maak ik gebruik van orakelkaarten. Ik ben opgeleid in het leggen van tarotkaarten, maar je mag zelf uit 10 kaartendecks kiezen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Je kunt kiezen uit diverse engelenkaarten, godinnenkaarten of chakrakaarten.

De kaarten kunnen je inzicht geven als je een vraag hebt en je ook een gerust gevoel geven. Soms komt er ook emotie vrij. Het is een liefdevolle tool die jou leert dat je op je eigen gevoel en emoties mag vertrouwen als richtinggever in je leven.

Mensen ervaren de kaarten soms als spannend en geven er een oordeel over dat het zweverig zou zijn. Dat heeft met oude angsten rondom spiritualiteit te maken wat is gecreëerd rondom de heksenvervolging en al eerder. Wijze vrouwen zijn al eeuwenlang van hun gevoel en intuïtie afgehaald omdat zij een bedreiging voor bestaande machtsstructuren zouden zijn. 

Ik geloof in deze tijd dat het de bedoeling is dat iedereen op zijn eigen gevoel leert te vertrouwen, dus niet alleen vrouwen. We hebben allemaal onze vrouwelijke kant, oftewel onze intuïtie en ons gevoel onnodig klein gemaakt en hebben het vertrouwen daarop uit handen gegeven aan onze ratio. Met als gevolg dat veel mensen afgesneden zijn van hun gevoel en daardoor veel minder levensvreugde ervaren.

Ik heb als missie je weer in contact te brengen met je diepste gevoelens en je te leren om te vertrouwen op jezelf. Op je eigen wijsheid, zodat je jezelf niet anders hoeft voor te doen dan je bent want dat kost heel veel energie. Als je weer weet wie je zelf ten diepste bent, hoef je geen dingen meer te doen die niet bij je passen en ook niet meer met mensen om te gaan die eigenlijk niet passen. Je kunt dan beter voelen waar je echt blij van wordt en je mooiste leven gaan leiden!

 

 

 

 

 

 

De behandeling
totale behandeling: 90 minuten

* jij praat, ik luister en voel

* we maken contact met wat er diep van binnen in jou leeft, de ongeziene laag

* Ik geef je feedback

*We doen een kaartlegging van door jou gekozen kaarten


Na de behandeling voel jij je:
* weer in contact met jezelf
* ontspannen
* positief en in staat te relativeren

* bevestigd in jouw gevoel

 

Prijs € 112,50