Wat zeggen mijn klanten

Hallo Blanche,

 

Ik zou jou nog even iets laten horen. Ons gesprek heeft me veel inzicht gebracht en ook meer besef dat ik zelf aan het roer mag gaan staan. Het heeft mij positief geraakt. Ik heb nog veel te leren op het gebied van hooggevoeligheid, zeker in combinatie met mijn hooggevoelige dochter, maar het sterkt me dat ik hier herkenning in vind. Wellicht vind ik het fijn om nog eens een gesprek te plannen, dat laat ik dan graag weten.

 

Groetjes, Carin

 

 

Hoi Blanche,

Ik wilde je laten weten hoe de healing is bevallen. 

Ik voelde me meteen alsof er een last van mijn schouders was gevallen! Toen ik bij jou wegreed.

Ik voel me sindsdien ook erg rustig en met de dag zekerder.

En ook erg mooi: mijn lichamelijke klachten worden minder. Mijn schouder en arm voel ik zelfs bijna niet meer, terwijl ik daar al zeker 2 maanden last van had. Ik kon mijn arm bijna niet meer optillen...

Dus ik wil je echt heel erg bedanken!

Ik vond trouwens de manier waarop je je healing geeft erg fijn: eerst kun je je verhaal kwijt en krijg je feedback van jou. Erg leerzaam. Daarna een hele fijne meditatie en dan de heerlijke massage, waarbij volgens mij meer gebeurd dan alleen massage, Ik denk vooral "loslaten".

Lieve Blanche, dank je en ga zo door! Ik hoop dat je vele mensen mag gaan helpen!

Gonnie

 

20 juni 2019

Hier en daar haalt Blanche een haartje weg, maakt mijn huid schoon en verzorgt haar.

Dat is fijn, maar is niet waar ik werkelijk voor kom.

Dat is de massage, de reading en healing, heerlijk ontspannend en het gevoel dat het weer "stroomt".

Ze voelt me aan en weet wat voor gesprek ik nodig heb op dat moment, zonder te pleasen en zonder oordeel.

Mooi om haar ontwikkeling te zien en dat ook zij nog steeds groeit.

 

Door Rita Bevers

 

09-04-2019

Gisteren voor het eerst bij Blanche geweest voor de face and soul treatment.

Het was een heel fijne belevenis. Na een super warm welkom mocht ik plaats nemen in een heerlijke stoel en werd ik lekker toegedekt.

Blanche vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Het was niet alleen een verwennerij voor mijn huid en cellen (heerlijke massage) maar ondertussen wist ze me ook te "readen en te healen".

Ze had precies door hoe het werkt bij mij en dat gaf me fijne inzichten. Na afloop ging ik naar huis met een gereinigde en gevoede huid én inzichten. Last but not least...een nek die beduidend losser zit dan toen ik kwam. Dankjewel Blanche! Tot over een paar weken!

 

Door Henriëtte Ewals

 

22-04-2019

Bij Blanche mocht ik ervaren dat er meer is dan een mooie huid hebben en er stralend uitzien. Blanche laat je ervaren wat jouw huid je te vertellen heeft, wat ze leest en voelt als ze je gezichtshuid behandelt. Je straalt pas als je je echt laat zien. De zachte intense behandeling heeft me nog meer inzicht gegeven over hoe ik haar de beste verzorging kan geven en hoe ik in het leven sta...en dat weerspiegeld wordt door mijn huid...mijn wezen.

 

Door Miriam Zwaga